Polisi Pemulangan & Hadiah
Pemulangan semula hanya untuk produk yang salah dihantar daripada pihak kami. Polisi bayaran balik dan pemulangan kami berlangsung selama 30 hari. Jika 30 hari telah berlalu sejak pembelian anda, kami tidak boleh menawarkan bayaran balik penuh atau pertukaran kepada anda.

Untuk layak menerima pemulangan, item anda mestilah tidak digunakan dan dalam keadaan yang sama seperti anda menerimanya. Ia juga mesti berada dalam pembungkusan asal.

Untuk melengkapkan pemulangan anda, kami memerlukan resit atau bukti pembelian.

 

Pembayaran Semula
Setelah pemulangan anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima item anda yang dipulangkan. Kami juga akan memberitahu anda tentang kelulusan atau penolakan bayaran balik anda.

Jika anda diluluskan, maka bayaran balik anda akan diproses dan wang akan dimasukkan secara secara automatik ke dalam akaun bank anda dalam tempoh 30 – 60 hari.

 

Bayaran Balik Lewat atau Tiada
Jika anda belum menerima bayaran balik, semak akaun bank anda sekali lagi.

Sekiranya anda masih belum menerima bayaran balik anda, sila hubungi kami di talian +60192725263

 

Barang Jualan
Hanya barang berharga biasa boleh dikembalikan. Barang promosi tidak boleh dikembalikan.

 

Pertukaran
Kami hanya menggantikan barang jika ia rosak atau tidak cukup seperti yang dipesan. Jika anda perlu menukarnya dengan item yang sama, hantarkan e-mel kepada kami di hai@zahidihalim.com dan hantar item anda ke:

ZahidiHalim.Com, No 50, Jalan TTP 6, Taman Tasik Puchong, 47120 Puchong, Selangor.

 

Hadiah
Sekiranya hadiah tidak cukup atau rosak, anda tidak akan menerima sebarang ganti rugi.

Semua hadiah yang telah habis stok tidak akan digantikan dengan barang atau hadiah lain serta tidak boleh ditukar nilai dengan wang ringgit.

 

Cabutan Bertuah
Cabutan bertuah sah dan akan berkuat kuasa mengikut tarikh yang tertera di website ini. Pemenang akan dipilih dan tidak boleh dipertikaikan cara atau penerimanya oleh mana-mana pihak sekalipun.

Hadiah cabutan bertuah boleh diubah ganti kepada barangan lain tanpa diberitahu terlebih awal kepada pengguna.

Penerima cabutan bertuah tidak boleh meminta untuk menukar hadiah yang diterima dengan barangan lain atau wang melainkan dengan persetujuaan pihak syarikat.

 

Perlukan Bantuan?
Hubungi kami di +60192725263 untuk soalan yang berkaitan dengan bayaran balik dan pemulangan.